De Duynroos

altaar

Workshop glasmozaiek

Glasmozaiek is leuk om te maken en blijft heel lang mooi. Er is heel veel keus in verschillende mozaiektegeltjes en glasstukken. Glasmozaiek is vorstbestendig! Je leert verschillende technieken en krijgt uitleg hoe het beste met de gereedschappen om te gaan.

De workshop duurt ongeveer 3 uur. Als het werk niet af , kan je het werk thuis afmaken of een nieuwe afspraak maken. Voor het voegen van het werkstuk moet de lijm 24 uur uitharden. Je krijgt een beschrijving en voegmiddel mee naar huis.

De prijzen van de workshops zijn inclusief materialen, gebruik van gereedschap en koffie of thee met iets lekkers. Wil je andere materialen gebruiken dan in het voorbeeld , dan kan de prijs van de workshop wijzigen.

Kijk bij de agenda voor een datum.


tuinbal

Tuinbal

Op een kunststof bal van 15 cm doorsnede maak je een prachtige tuinversiering in je eigen kleuren. De bol is vorstbestendig, dus ook kleur in de winter in de tuin.

Per bal €50,00


kopjesbord

Mozaiekbord met kopjes

Nieuw in het workshopassortiment, dit gave mozaiekbord met kopjes. Het leukste is om zelf kopjes, beeldjes, vakantiesouvenirs enz. te verzamelen en hier je mozaiekbord mee te maken. De prijs voor een bord van 45 bij 60 cm is €80,00 en je bent hier 2 dagdelen mee bezig.


vlinder

Vlinder

Metalen vlinder met glasmozaiek. Ook geschikt voor buiten. De vlinder is een iets ander model als op de foto, maar wel dezelfde grootte. 6

€60,00


haan

Kip of haan

Metalen haan of kip versierd met glasmozaiek.

Borst en 1 kant,€45,00, kip of haan rondom €60,00. AANBIEDING: 9 april 13.30 uur mag je de kip of haan rondom mozaieken voor €45,00.


tafel tafel

Mozaiektafel

Mooie ronde bijzettafel in blank hout. De tafel is eenvoudig te schilderen in een kleur passend bij het mozaïek wat je kiest.

€75,00


schaal

Schaal met mozaiek

Mooi formaat schaal (30 cm doorsnede) met verschillende soorten luxe glasmozaiek.

Schaal €50,00


kunst

Mixed media mozaiek

Een combinatie van mozaiek, kralen en sieradenelementen.

€30,00, per 2 €45,00